Tiedote oppilaiden vanhemmille

Koululaisten 1.lk.-, 5lk.- ja 8.lk:n hammastarkastukset lukuvuonna 2017–2018

1.luokan oppilaat tarkastetaan lähihammashoitoloissa. Oppilaille lähetetään henkilökohtaiset tarkastusajat kotiin.

Eksoten suun terveydenhuolto aloittaa neuvola-asetuksen mukaiset 5.luokan oppilaiden tarkastukset elokuusta 21.8.2017 lähtien ja jatkuen koko lukuvuoden 2017–2018. Tarkastukset tullaan tekemään hammashoitoloissa sekä Mallu-autossa, joka tulee koulun pihalle. Mikäli koulu ja hammashoitola sijaitsevat lähekkäin, tarkastus tehdään hammashoitolassa.

Kouluille tullaan ilmoittamaan erikseen ne päivät, jolloin Mallu-auto vierailee koululla. Oppilaille lähetetään henkilökohtaiset tarkastusajat kirjeellä, josta ilmenee tapahtuuko tarkastus hammashoitolassa vai Mallu-autossa. Mallu-tarkastuksessa oppilas saa kirjallisen tiedotteen kotiin ja tarvittaessa jatkohoitoajan hammashoitolaan.

Lappeenrannan 8.luokan oppilaat, lukuun ottamatta Joutsenoa, tarkastetaan Lappeenrannan Keskushammashoitolassa. Syynä on uusi vastaanottomalli, jossa pyritään tekemään kaikki hoitotoimenpiteet yhdellä käyntikerralla.

Asmo Knuutila
Suuhygienisti/Tiimivastaava
Suun terveydenhuolto
Etelä-Karjalan sosiaali-ja terveyspiiri (Eksote)