LIIKKAKERHO

maanantaisin klo 15.00-16.00 Sammonlahden liikkahallilla

5.-9. luokkalaisille Kerhossa liikuntaan monipuolisesti eri lajeihin tutustuen. Oppilailla mahdollisuus vaikuttaa kerhon sisältöön.

LIIKUNTANEUVONTAA

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu kaikille peruskoululaisille.  Jos tarvitset vinkkejä tai ohjeistusta kuntosalille tai kuntosaliohjelman, haluat tietoa eri liikuntalajeista ja niiden harrastamisesta, sinulle on sattunut vamma, joka estää monipuolisen liikkumisen. Uni- tai ravintoneuvontaa.

Kaikissa näissä tapauksissa voit olla yhteydessä liikunnanohjaajiin. Ota yhteyttä Wilman kautta tai puhelimitse (soitto, tekstari, whatsup). Liikunnanohjaaja Jonna Haapiainen puh 040 687 2706.

VÄLKKÄRITOIMINTA ALAKOULUILLA

Välituntisin oppilaat ohjaavat toisilleen liikuntaa, leikkejä ja pelejä. Kerran viikossa koululla järjestetään tanssivälkkä ja pelivälkkä, johon kaikki halukkaat voivat osallistua. Välkkärit järjestävät myös liikunnallisia tapahtumia ja ohjaavat taukoliikuntaa niin oppilaille kuin koulun henkilökunnalle.