YLÄKOULUN KERHOTOIMINTA LUKUVUONNA 2019-2020

LIIKKAKERHOLiikkakerho

Kerhossa tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin. Oppilaat voivat itse vaikuttaa kerhon sisältöihin. Kerhoon tarvitset sisäliikuntavarusteet. Kerho kokoontuu maanantaisin kello 15.00-16.00 Sammonlahden liikuntahallissa. Kerho on tarkoitettu 5.-9. luokkalaisille.

PARLAMENTTIKERHO

Kerho on tarkoitettu kaikille vaikuttamisesta ja yhteiskunnallisesta osallistumisesta kiinnostuneille oppilaille. Kerho kokoontuu kerran viikossa siestalla luokassa 222. Kerhossa tutustutaan demokraattiseen vaikuttamiseen ja yhteiskunnallisen osallistumisen keinoihin. Kerho järjestää varjovaalit ja osallistuu joka toinen vuosi eduskunnassa järjestettävään Nuorten Parlamentti tapahtumaan.

LAULURYHMÄ

Lauluryhmässä lauletaan oppilaiden ehdottamia kappaleita. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin siestalla kello 12.00-12.45 musiikkiluokassa 085.  Kerhoon voi tulla kuka vaan laulamisesta innostunut oppilas. Kerhossa pyritään löytämään erityylisiä kappaleita. Kerhoa pitää musiikinopettaja Jouni Väisänen.