SKINNARILAN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS ry
Skinnarilan koulun vanhempainyhdistys ry on perustettu syksyllä 2010.

Se osallistuu useisiin koulun tapahtumiin ja järjestää omia tapahtumia. Puheenjohtaja on Terhi Suuronen-Luukas.

Skinnarilan koulun vanhempainyhdistys ry koostuu toimintaan vapaaehtoisesti ja aktiivisesti mukaan lähteneistä reippaista vanhemmista. Me haluamme tukea oppilaiden viihtyvyyttä koulussa väline- ja tavarahankinnoin sekä kannustaa oppilaita esimerkiksi jouluna ja keväällä myönnettävillä stipendeillä. Teemme yhteistyötä sekä koulun rehtorin että opettajien kanssa ja heidän toiveitaan kuunnellen määrittyvät toimintamme tavoitteet.

Keräämme varoja Skinnarilan koulun oppilaiden iloksi ja hyödyksi esimerkiksi järjestämällä puurojuhlan joulunaikaan, myyjäisillä, arpajaisilla sekä toivottavasti tulevaisuudessa myös muilla koulun oppilaille ja perheille tarkoitetuissa tapahtumissa.

Sinä aktiivinen, reipashenkinen ja lapsien ilosta nauttiva vanhempi, tule mukaan Skinnarilan koulun vanhempaintoimikuntaan! Teemme työtä kukin jaksamisen ja ehtimisen mukaan. Mukaan mahtuu

Tervetuloa mukaan toimintaan!